Gyakori kérdések

Gyakori kérdések

Szállítási módok:

  • Házhozszállítás futárszolgálattal
  • Személyes átvétel debreceni telephelyünkön
  • Felszerelés a debreceni szervizünkben - bruttó 5.000 Ft / kerék

Külföldi címre nem áll módunkban szállítani.

Fizetési módok:

Rendelésedet kifizetheted utánvéttel a futárnak, online bankkártyával vagy előre utalással, személyesen készpénzzel vagy bankkártyával szervizeinkben,
Az utánvételes fizetésnél készpénzben minden esetben lehet fizetni a futárnál, a kártyás fizetés azonban nem minden rendelésnél lehetséges. Amennyiben csak kártyával tudsz fizetni a futárnál, akkor egyeztess ügyfélszolgálatunkkal, vagy használd az azonnali kártyás fizetési opciót.
Bankkártyás és előre utalásos fizetési opciónál egyéb hasznos információkat ITT olvashatsz.

A karácsonyi időszak miatt a megnövekedett szállítások miatt partnereink (MPL, GLS és DPD) alvállalkozók bevonásával végzik a csomagok kiszállítását. Kapacitás hiány miatt ezen alvállalkozóknál nem tudják biztosítani az utánvétellel rendelt termékek kártyás fizetését. A kiszállítás logisztikája nem tartozik hatáskörünkbe, nem tudjuk megjósolni melyik szállítást végzik a futárcég saját dolgozója és melyik szállítmány kerül alvállalkozókhoz.
A karácsonyi időszak november elejétől egészen január közepéig tart.
Használd bátran online kártyás fizetési lehetőségünket, vagy az előre utalásos fizetési módot.

Nyitvatartás:

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon, hétfőtől péntekig, 8-17 óra között áll rendelkezésedre. Szervizünk munkanapokon, hétfőtől péntekig 8-17 óráig, szezonban (március-május és október-november) szombaton 8-13 óráig tartanak nyitva.

Rendelés menete

1. Rendelés beérkezése - minden leadott rendelésről visszaigazoló emailt küldünk, melyben megtalálhatod a rendelésed részleteit, a megrendelt terméket, a várható szállítási időt és az adataid.

2. Rendelés feldolgozása - a rendeléseddel kapcsolatos minden műveletről emailben értesítünk. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni, vagy fel is szeretnéd szereltetni a megvásárolt abroncsokat, a pontos időpontról telefonon egyeztetünk veled.

3. Rendelés a futárszolgálatnál - csomagod az MPL vagy GLS futárszolgálat szállítja ki. A csomagfelvételről mi és a Futárszolgálat is emailben fog értesíteni, melyben megtalálod a csomag részletes információit, valamint a csomagszámot, amellyel nyomon követheted a csomagod.

Szállítási díjak:

A szállítási díjakat rendelésenként számolja rendszerünk. A szállítási díj függ a megrendelt abroncsok vagy felnik mennyiségétől.
A szállítás költsége 1750 Ft/abroncs, azaz ha egy garnitúra abroncsot rendelsz, akkor 1750 * 4 = 7000 forint lesz a szállítási költség.

Oldalunkon saját és beszállítói készletek is megjelennek. Megrendelésre személyes átvételnél és szerelés igénylésnél is szükség van. Az abroncsok megérkezésekor felvesszük veled a kapcsolatot.
Több méret vagy garnitúra rendelése esetén előfordulhat, hogy a rendelésedet nem egyszerre fogjuk teljesíteni. A szálltási díjat a több tételben történő szállítás nem befolyásolja. Utánvétel esetén mindig az aktuálisan kiszállított abroncs árát fogja kérni a futár.

Telephelyünk

Nettogumi Debrecen, 4031 Debrecen, István út 112-114.

<