Garancia

Garancia

Visszavásárlási garancia:

Vásárlóként téged is megillet a 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendeletben rögzített elállási jog, amennyiben a megrendelt gumiabroncsod bontatlan csomagolású, fel nem szerelt, sérüléstől és szennyeződéstől mentes, 0 km-es.

Ez annyit jelent, hogy az abroncsok átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz a szerződéstől. Ebben az esetben a Terrex Kft. köteles a kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és a bontatlan, eredeti csomagolásban lévő termék visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni.

Az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket minden esetben te (mint megrendelő) viseled, egyéb költség ezen felül nem terhel.

Gyártói garancia

2 ÉV GARANCIA:

A nettogumi.hu webáruház gondoskodik az általad vásárolt termékek kiváló ára mellett azok remek minőségéről és biztonságáról. Ezért elégedettséged növelése érdekében minden nálunk vásárolt abroncsra gyári garanciát vállalnunk. Biztosítjuk Neked a Magyar Törvény által meghatározott garanciális és jótállási feltételeket, sőt a gyártók által vállalt jellemzően kedvezőbb, 2 éves időtartamú garancia számunkra az irányadó. Garanciaigényed gyártási, tervezési vagy kivitelezési hibára visszavezethető meghibásodásra érvényesítheted.
Az abroncsok szakszerű szereléséről minden esetben kérj számlát, mert ennek hiányában a garancia nem érvényesíthető. A számla a gyártói és kiterjesztett garanciák esetén is kötelező.

A garancia ideje a vásárlástól számítódik, melynek nincs köze az abroncs gyártási idejéhez. A webáruházunk és az abroncsgyártók raktárjaiban egyaránt szakszerű tárolási körülményeket alkalmaznak. Ennek eredményeként az abroncsok minden tekintetben (minőség, tapadás, tartósság) megfelelnek az elvárásoknak. A gyártók által előírt, korszerű raktározási technológiák alkalmazása meggátolja a gumiabroncsok idő előtti öregedését is.

Garanciaigény érvényesítésének menete:

A nevedre szóló számlát és az abroncsok garancialeveleit a termékekkel együtt csomagolva vagy e-számlaként küldjük. Jótállási igényed érvényesítéséhez szükséges a garanciális bejelentőlap, amit elektronikusan (info@nettogumi.hu) vagy telefonon (06 (30) 198 9927) kérhetsz tőlünk, és mi e-mailben elküldjük neked. Kérjük, hogy a kitöltött garanciális bejelentőlapot mihamarabb juttasd vissza hozzánk e-mailben (info@nettogumi.hu). A terméket ilyenkor visszaszállítjuk vizsgálatra.

Kivételek:

A garanciaigény érvényesítés lehetőségébe nem tartoznak bele a helytelen szállítás, felhasználás, szerelés, versenyzés vagy az előírástól eltérő használat következményeként kialakult abroncshibák, valamint a minimálisan előírt (1,6mm) profilmélység alatti, illetve a javított gumiabroncsok sérülései.

Megalapozatlan garanciaigény benyújtását és kivizsgálását követően a kimagaslóan nagy vizsgálati és szállítási költségek minden esetben a bejelentőt terhelik.

<