Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

A karácsonyi időszak miatt a megnövekedett szállítások miatt partnereink (MPL, GLS és DPD) alvállalkozók bevonásával végzik a csomagok kiszállítását. Kapacitás hiány miatt ezen alvállalkozóknál nem tudják biztosítani az utánvétellel rendelt termékek kártyás fizetését. A kiszállítás logisztikája nem tartozik hatáskörünkbe, nem tudjuk megjósolni melyik szállítást végzik a futárcég saját dolgozója és melyik szállítmány kerül alvállalkozókhoz. Ezen időszakban a kiszállításokban 1-2 munkanapos késedelem előfordulhat, ezt a futárok előre nem látható leterheltsége okozza.
A karácsonyi időszak november elejétől egészen január közepéig tart.
Használd bátran online kártyás fizetési lehetőségünket, vagy az előre utalásos fizetési módot.

BEVEZETÉS

A nettogumi.hu webáruház üzemeltetőjeként a Terrex Kft., tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes adataid védelmére, a kötelező jogi rendelkezések betartására, a biztonságos és tisztességes adatkezelésre. A regisztráció vagy a termék rendelés során általad megadott adatokat a Terrex Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi ellenőrzése, bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja.

A rendelés menete:

  1. Rendelés beérkezése - minden leadott rendelésről visszaigazoló emailt küldünk, melyben megtalálhatod a rendelésed részleteit, a megrendelt terméket, a várható szállítási időt és az adataid.
  2. Rendelés feldolgozása – a rendeléseddel kapcsolatos minden műveletről emailben értesítünk. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni, vagy fel is szeretnéd szereltetni a megvásárolt abroncsokat, a pontos időpontról telefonon egyeztetünk veled.
  3. Rendelés a futárszolgálatnál – csomagod a MPL/GLS futárszolgálat szállítja ki. A csomagfelvételről mi és a Futárszolgálat is emailben fog értesíteni, melyben megtalálod a csomag részletes információit, valamint a csomagszámot, amellyel nyomon követheted a csomagod.

Szállítási módok:

Kiszállítás: Az általad vásárolt termékeket szerződött futárszolgálati partnerünk, a DPD, GLS vagy az MPL, a lehető legrövidebb időn belül, szakszerű szállítási körülményekről gondoskodva juttatja el hozzád. Oldalunkon saját és beszállítói készletek is megjelennek. Több méret vagy garnitúra rendelése esetén előfordulhat, hogy a rendelésedet nem egyszerre fogjuk teljesíteni. A szálltási díjat a több tételben történő szállítás nem befolyásolja. Utánvétel esetén mindig az aktuálisan kiszállított abroncs árát fogja kérni a futár.
A szállítási díjakat rendelésenként számolja rendszerünk. A szállítási díj függ a megrendelt abroncsok vagy felnik mennyiségétől.

A szállítási költség 1750 Ft/db

Fontos információ:

Az abroncsok szállítására használt pántszalag vagy fólia nem alkalmas a hosszútávú tárolásra. Az abroncsok átvétele után a csomagolóanyagot távolítsd el. Szállítás alatt nem okoz károsodást, azonban hosszabb távon az abroncs deformálódásához vezethet. Ez a deformitás nem garanciális probléma. Amennyiben emiatt történik reklamáció, az vissza lesz utasítva.

Személyes átvétel:

4031 Debrecen, István út 112-114.

<